Uppdatering & ändring i projektarbetet

För ett par veckor sedan beslutade jag mig för att göra ett grupparbete istället utav mitt projektarbete genom att involvera Albin. Vi har nämligen kommit fram till att vi båda två har liknande produkter vi vill få fram och jag har material som han behöver och han har material som jag behöver. Därav kommer jag att kunna dra nytta av alla filmklipp från föreställningarna samt backstage-footage från förra föreställningen som Albin har.
Vinklingen av projektet har därmed också blivit en aning annorlunda. Vi har valt att istället för att lista ut hur ensemblen förändras på 14 dagar, har vi valt att dokumentera och kommentera hela processen. Först och främst visa klipp från den första repetitionen av ett nummer och sedan från slutresultatet i föreställningen. Under varje nummer kommer jag att skriva ihop texter tillsammans med Albin om hur numret uppstod/hur det förändrades och vad tanken med numret var etc, som sedan kommer att läggas som en berättarröst under filmen.
Vi kommer att berätta vad som krävs för att genomföra en Cabaret och belysa vilket ständigt arbete som ligger till grund för en färdig föreställning. Inget är spikat förrän premiären är genomförd :)
 
I lördags började vi att redigera filmklippen från repetitioner, föreställningar och backstagematerial. Vi lär oss dessutom hantera ett helt nytt redigeringsprogram.

candyclub.blogg.se

Här kommer jag att hålla min loggbok för mitt projektarbete i skolan. Min frågeställning: Hur förvandlas Cabaret Candy Club från kaos till magi på 14 dagar?

RSS 2.0